Can Çalılıöz'e Hayat verecek

Can Çalılıöz

Kırıkkale'de alışveriş sektörünün önde gelen isimlerinden olan Can Hayat Alışveriş Merkezi mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Çalılıöz Şubesi Dualar eşliğinde açıldı.

45 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP

Kırıkkale’nin en eski alışveriş merkezlerinden olan Can Hayat Alışveriş Merkezi mağazalar zincirine yenilerini eklemeye devam ediyor. Yaklaşık 45 yıllık bir geçmişe sahip olan Can Hayat Alışveriş Merkezinin Çalılıöz Şubesi dün düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış öncesinde konuşan Kaplan Naci Eroğlu Kırıkkale’de bu sektörün en temsilcilerinden olarak şube sayısını altıya çıkartmaktan gurur duyduklarını söyledi. Kırıkkalelileri en iyi hizmeti etmek adına şube sayısını daha da arttırmayı düşündüklerini belirtti. Bu şubede alışverişin yanında isteyenlerin Fest Food, Pizza, Kumpir, Hamburger gibi ürünlerden de yararlanabileceğini söyledi.

 

KURDELEYİ BERABER KESTİLER

Dün kalabalık bir topluluğun katıldığı törenle açılan Alışveriş mağazasının üst katında çocuk oyun alanı Ve birde kafeterya bulunuyor. Açılış kurdelesinin9 Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve mağaza sahipleri ile katılımcılar ortak kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Belediye Başkanı ve beraberindekiler mağazayı bir süre gezdikten sonra yemek ikramında bulunuldu. Açılışa Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticisi Doktor Osman Acar ile Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve çok sayıda esnaf, iş adamı, siyasetçi, ve vatandaşlar katıldı. Dualar eşliğinde açılan mağaza bugünden itibaren bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.  



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı